Despre

 Dona SasarmanCred cu tărie în desăvârşirea fiinţelor umane. Tu ai fost creat perfect, ai în tine toate calităţile şi talentele de care ai nevoie pentru a-ţi transforma dorinţele inimii în realitate.

După lupte interioare înverşunate care păreau interminabile, dar şi prin căutări fervente în direcţia reîntregirii, am găsit vindecarea şi echilibrul interior în psihoterapie cognitiv-comportamentală, dar mai ales în NLP şi metoda resonanz® răspândită în Europa de Institutul Kutschera din Austria. Ca Master Coach NLP Resonanz®, ofer sesiuni individuale de life coaching şi coaching transformaţional, workshop-uri de dezvoltare personală, precum şi conştientizare şi călăuzire prin articolele împărtăşite pe lifeavenue.ro.

Cea de-a doua renaştere interioară m-a îndrumat către o misiune mult mai însemnată: ghidarea celorlalţi, prin empatie, expertiză şi eficienţă, către descoperirea de sine, depăşirea limitărilor şi extinderea capacităţii de autoexpresie, în viaţa personală şi în cea profesională.

Doar lasă-te condus spre darurile care există deja în tine şi aşteaptă să fie descoperite. Află ce înseamnă să vindeci răni şi să renunţi la concepte negative. Nu aştepta ca viaţa să se întâmple, asumă-ţi bucuria de a trăi, aici şi acum. Lasă viaţa să te susţină, durerea să-ţi fie mentor şi valorile pietre de temelie.

Ieşirea din labirint se produce cu un prim pas: DECIZIA. De a spune stop agoniei şi dezorientării. De a semna un contract cu tine însuţi, că fericirea şi împlinirea nu sunt struguri acri, ci au fost inventate pentru tine. De a accepta îndrumare şi a te abandona în faţa cunoaşterii.

Însoţitorii pe drumul către împlinirea menirii tale pe pământ să-ţi fie deschiderea, stăruinţa, abilităţile tale şi.. Life Avenue. O călăuză care îţi pune în ordine gânduri şi valori. Te îndrumă să percepi lumea prin toate simţurile şi să-ţi construieşti reprezentări interioare care te susţin. Te provoacă să-ţi vizualizezi prezentul şi viitorul exact aşa cum l-ai proiectat în imaginar. Îţi desfiinţează piedestalul imaginii ideale despre tine, te ţine de mână în timp ce o readuci în faţa ta şi o integrezi în tine. Îţi oferă resurse şi instrumente pentru a-ţi face subconştientul aliat. Evoluţia ta este de acum ireversibilă. Eşti prins in fluxul vieţii, ancorat în momentul prezent, conştient de propria valoare.

Life Avenue este un proiect menit să-ţi aducă la suprafaţă puterea interioară, este o cale către tine însuţi. Tu autentic, dezbrăcat de limitări, frică şi neîncredere.

Articolele și resursele de pe acest site sunt frânturi din experienţa, trăirile şi lecţiile pe care am ales să le învăţ, după ce m-am ridicat din căderi emoţionale, m-am regăsit în momente de rătăcire, mi-am reevaluat identitatea şi mi-am redefinit drumul.

Pentru a programa o şedinţă de consiliere sau coaching, te rog să mă contactezi la dona[at]lifeavenue.ro sau să foloseşti formularul de la secţiunea Contact.

Dona Sasarman